Pas dy javëve Liqeni Treska funksional

17 views

0   0

NPK Liqeni Treska-Saraj u bë pastrimi i Liqenit dhe Kositjen e Parkut dhe shpresojmë që Qytetarët e Shkupit me rethinë këtë verë do të kenë Rekreacion të Këndshëm.


Published 3 weeks ago

Category Video  /  General

View More
Loading...


Comments

0 Comments