Presidenti Ilir Meta ka publikuar pak minuta më parë një video me pamje nga aktivitete të ndryshe ku ai ka marrë pjesë. Me hastagun ‘Besëlidhje, Së bashku në 2 mars’,...
Read moreFrrok Çupi thotë se opozita, po kërcënon me eleminim fizik kryeministrin Edi Rama. “Presidentë, kryeministra, është një periudhë e gjatë krimi post diktature, por që po i vjen fundi prandaj...
Read moreNjë takim i shkurtër, por me tone mjaft të ashpra mësohet të ketë qenë biseda e djeshme mes kreut të shtetit Ilir Meta dhe liderit demokrat Lulzim Basha në Presidencë....
Read morePavarësisht ftesave të përsëritura të Kryeministrit Rama për një marrëveshje me Lulzim Bashën, demokratët dhe aleatët e opozitës janë kundër një pakti të dytë si ai i 17 Majit të...
Read moreMinistrja Elisa Spiropali e ftuar në emisionin ‘Real Story’ i është përgjigjur zëdhënësit të presidentit Meta, Tedi Blushi i cili e quajti të çmendur në një status në FB. Spiropali...
Read moreKryeministri Edi Rama u është përgjigjur dje sulmeve të presidentit Ilir Meta. Ky i fundit ka nisur një proces akuzash dhe goditjesh ndaj mazhorancës dhe Parlamenti, ndërsa dje erdhi dhe...
Read moreSali Berisha ka hedhur disa akuza të forta ndaj kryeminsitrit Edi Rama. Berisha tha se Rama është shndërruar në argat të Aleksandër Vuçiç. Më tej, Berisha u shpreh se Edi...
Read moreKryeministri Edi Rama që në fillim të intervistës së tij në 'Real Story' tha se koha e tij është e kufizuar dhe se do i duhet të lëvizë më herët...
Read moreKryeministri Edi Rama ka folur për refuzimin e çeljes së negociatave nga Bashkimi Europian. Në fjalën e tij në emisionin “Real Story”, kreu i qevrisë nuk ka lënë që të...
Read moreSali Berisha u shpreh në një emision se qëllimi numër një i Minishengenit Ballkanik është popullimi i Shqipërisë me serb. Lidhur me këtë deklaratë ka reaguar edhe gazetari Mero Baze....
Read more