Drejtoresha e spitalit rajonal të Durrësit, Nadire Jani, ka reaguar pas një denoncimi të bërë në rrjete sociale nga ish-deputetja demokrate Fatbardha Kadiu, e cila akuzoi spitalin se nuk tregonte...
Read morePD dhe mediat pranë saj, kanë sulmuar dërgimin e 30 mjekëve dhe infermierëve shqiptarë në Itali, nga ana e Qeverisë së drejtuar nga Edi Rama. Gjest ky, që është vlerësuar...
Read moreNë vendin tonë deri tani janë evidentuar 212 raste gjithsej me COVID-19, 162 raste aktive, 40 të shëruar, 10 të vdekur, ndërsa janë kryer 1436 teste gjithsej. Shifrat bëhen të...
Read moreIsh-deputetja demokrate, Orjola Pampuri, publikon një video në “Facebook”, që sipas saj, tregon të sëmurët dhe të varfrit që janë në mëshirë të fatit, në këto javë të vështira të...
Read morePaloku një nga udhëheqsit e opozitës së rrugës ka bërë një shënim të turpshëm për një politikan dhe të lavdërueshëm për atë që përfaqëson... një opozitë inekzistence dhe kriminale. Ai...
Read moreSot janë nisur drejt Italisë një grup prej 30 mjekësh, për t’i ardhur në ndihmë shtetit fqinj, i cili duket se ka nevojë më shumë se kurrë, si pasojë e...
Read moreIsh-kryeministri Sali Berisha në një reagim në facebook ka dënuar me ashpërsinë më të madhe, atë që ai e ka quajtur mungesë transparence lidhur me numrin e bluzave të bardha...
Read moreLulzim Basha ka ngritur tonet ndaj kryeministrit Edi Rama. Lideri i opozitës i ka kërkuar reflektim dhe të zbatojë me shpejtësi planin e tij. Ai thotë se është një hap...
Read moreMinistrja e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu ka publikuar pak më parë disa foto nga ngritja e çadrave të triazhit para Urgjencës së Spitalit të Traumës, të cilat do të shërbejnë për...
Read morePresidenti Ilir Meta po lëviz të gjithë gurët për të qetësuar marrëdhëniet me Ramën, por pse jo të ketë pas vetes edhe Lulzim Bashën. Koronavirusi duket se ishte një oaz...
Read more