Sali Berisha, tashmë i thirrur me epitetin “Doktor Vdekja”, tha se nuk i ka shkuar ndër mend t’i bashkohet thirrjes që ish mjekë të punojnë me kolegët në vijën e...
Read moreSali Berisha thotë se nëse do të kishte mundësi zgjedhje do të donte ta kalonte karantinën me Gabriel Garsia Markez. Sipas tij kjo botë e mbyllur ka nevojë për një...
Read moreSali Berisha thotë se respekton me rigorozitet masat nda koronavirusit. Ai bën me dije se del në verandë dhe bën kuotën tij prej 10 mijë hapash në ditë. “Burri s’...
Read moreNënkryetari i LSI, Petrit Vasili, i kërkon kryeministrit Edi Rama të tregojë kush janë 163 811 familjet që morën ndihma, ndryshe sipas tij, duhet të pranojë se gënjeu. Përmes një...
Read moreKryeministri Edi Rama tha sot se Partia Demokratike është e dëshpëruar që në vend nuk ka më shumë viktima, e më shumë halle për popullin. Në një lidhje me emisionin...
Read moreMjeku Gëzim Xhepa thotë se Shqipëria e ka kaluar pikun e koronavirusit që në muajin shkurt. Për këtë arsye, ai kërkon që t’i jepet fund karantinës. Reagimi i mjekut Xhepa...
Read moreIsh-kryeparlamentarja Jozefina Topalli nuk është më aktive në jetën politike që nga koha kur kryetari i PD Lulzim Basha e nxorri nga listat, por çdo deklaratë e saj tërheq vëmendjen...
Read moreKryeministri Edi Rama ka replikuar sot me qytetarët në Facebook, ku iu është përgjigjur shqetësimeve të tyre. Por me një prej tyre, Rama është përplasur ashpër. Qytetari: Jo ti ske...
Read moreQë nga shpërthimi i përhapjes së COVID-19, qeveria ka miratuar një sërë aktesh normative të cilat ligjërisht kërkojnë miratimin edhe nga Parlamenti. Por mbledhja e deputetëve në sallën e seancave...
Read moreKryeministri Rama i është përgjigjur PD-së lidhur me akuzat për testet. Në një komunikim live në facebook Rama tha se “testet nuk janë çështje e qeverisë dhe aq më tepër...
Read more