Ish-deputeti i PD-së së Shkodrës Bardh Spahia, hedh akuza të forta ndaj qeverisë dhe kryeministrit Rama kur thotë se në Shkodër pak ditë më parë ka pasur një tentativë për...
Read moreMjeku infeksionist Pëllumb Pipero ka komentuar situatën e koronavirusit në vend. “Ne e kemi kaluar pjesën më të vështirë të kësaj karantine. Besoj fortë se edhe pse ka disa masa...
Read moreSekretari i Partisë Demokratike, Gazment Bardhi në një postim në facebook i ka bërë thirrje kryeministrit Edi Rama që t’u sigurojë shqiptarëve të paktën pagën e mbijetesës. Sipas Bardhit, Rama...
Read moreNë këto ditë të vështira karantine, Ajtanga Lubonja vijon të bëjë thirrje për ndihmë duke treguar se gjendet në kushte të vështira mbijetese. Ish e përndjekura politike dhe aktivistja e...
Read moreNjë ditë pasi Kuvendi miratoi disa ndryshime në Kodin Penal, ku parashikohen një sërë dënimesh për ata që thyejnë karantinën në këtë kohë pandemie me COVID, vjen një reagim i...
Read moreMinistrja e Mbrojtjes Olta Xhaçka u shpreh se mbi 2 mijë e 500 efektivë të Forcave të Armatosura janë angazhuar këto 4 javë në asistencën ushqimore ndaj familjeve të dëmtuara...
Read morePavarësisht pandemisë globale të shkaktuar nga COVID-19, Kuvendi i Shqipërisë po vijon punën normalisht përmes videokonferencave. Sot u zhvillua një takim pune nëpërmjet platformës virtuale CISCO/WEBX për të diskutuar masat...
Read moreIsh-kreu i Shërbimit Informativ Shtetëror, Fatos Klosi ka komentuara raportet mes mazhorancës dhe presidentit Ilir Meta, si dhe ndryshimet në Kodin Penal. Dje Kuvendi i Shqipërisë u mblodh në seancë...
Read moreMarrëdhëniet mes kryeministrit Edi Rama dhe presidentit Ilir Meta duket se kanë hyrë në një epokë të re. Edhe pse deri më 2 mars, Meta ishte në rrugë duke kërkuar...
Read moreFatos Lubonja, i ftuar në emisionin “Real Story” në “News 24”, duke folur për miratimin e neneve të qeverisë për të dënuar personat që nuk iu përmbahen kushteve të karantinës,...
Read more