Lulzim Basha duket se është “klienti” më i rregullt i pronarit të Facebook Mark Zuckerberg. Numri i vogël i shikueshmërisë në rrjetet sociale dhe mungesa e interesit të qytetarëve për...
Read moreKryeministri Rama ka publikuar mbrëmjen e sotme disa udhëzime për qytetarët të cilët janë në punë dhe duan të marrin leje për të lëvizur me makinë. Njoftimet Rama i ka...
Read moreIsh-sekretari i Përgjithshëm i PD-së, Arben Ristani, që tani askush nuk e di se kush është dhe në emër të kujt flet si "ISH", ka folur për rolin e opozitës...
Read moreVdekja në Spitalin Infektiv të 69-vjeçarit rikthen përplasjet politike mes opozitës dhe qeverisë. Ish-deputeti i PD-së për qarkun e Shkodrës, Bardh Spahi me anë të një statusi në rrjetet sociale...
Read moreFalë rrjeteve sociale nuk mbetet kush pa lehur dhe bërë politik edhe me fatkeqësiitë natyrore. Sot e kishte radhën konia Oriola Pampuri, e cila ka reaguar përmes një statusi në...
Read moresh-deputeti Kastriot Islami, thotë se pas pandemisë vendi mund të përballet me krizën ekonomike më të rëndë që ka kaluar ndonjëherë. Për Ora News, ai thotë se kjo pandemi ka...
Read moreNë kohën kur pandemia e COVID-19 ka marrë mbi 154 mijë jetë në të gjithë botën, dhe mbi 2.2 milionë të tjerë janë infektuar, ka shumë persona që ende mendojnë...
Read moreGrupi i ekspertëve të gjirizit SHQUP në një deklaratë të përbashkët janë shprehur se ka mospërputhje mes ekzaminimit skaner dhe atij me tampon duke zbuluar se tamponi nuk është i...
Read moreTe ministria e Shëndetësisë, poshtë dritares së punës së ministres Ogerta Manastirliu, Albana Vokshi dhe Enkelejd Alibeaj kanë denoncuar një tender sekret për blerjen e 200 mijë maskave dhe mjeteve...
Read moreShqipëria ka dërguar një skuadër prej 30 mjekësh dhe infermierësh në ndihmë të luftës kundër koronavirusit në Itali pak javë më parë. Ministrja e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu ditën e sotme...
Read more