Lulzim Basha, u ndal në një lidhje me “Skype” për News24 edhe tek akuzat e fundit ndaj qeverisë për tenderat sekretë. Basha tha se nuk është problemi që këto tendera...
Read moreMe tone të forta ka folur në Kuvend, deputeti Myslim Murrizi, i cili ka ironizuar me “paqen” Rama-Meta, cilesuar rej tij si rikthim pas nje divorci formal. Sipas Murrzit, para...
Read moreLulzim Basha ka bërë sot një paralajmërim të fortë qesharak si çdo gjë që artikulon në daljet prej idioti publik-politik. Ai është shprehur se qeveria duhet të mbështesë qytetarët dhe...
Read moreAvokati Spartak Ngjela, ka deklaruar se ndryshimet në Kodin Penal ishin të domosdoshme, ndërsa argumentoi se masat duhet të ishin më të ashpra. Ai tha se opozita nuk ia ka...
Read morePresidenti Ilir Meta thotë se mbrojtja e Kushtetutës ka qenë, është dhe do të jetë aksioni i tij. I pyetur nga gazetari Blendi Fevziu se “ai i qëndroni idesë se...
Read moreAvokati Spartak Ngjela ka komentuar marrëdhëniet mes presidentit Ilir Meta dhe kryeministrit Edi Rama, të cilët duket se kanë lënë mënjanë përplasjet dhe janë bërë bashkë. Sipas tij, konflikti Rama-Meta...
Read moreSali Berisha, që prej javësh është pagëzuar me epitetin “Doktor Vdekja”, ka gjetur zgjidhjen kundër koronavirusit. Ai shprehet se zgjidhja për të shpëtuar nga ky virus, është largimi i Edi...
Read moreLulzim Basha, i ftuar në emisionin “Pasdite me Xhaxhiun”, itha se po mbante distancë nga familja për shkak se ishte më i ekspozuar ndaj pandemisë. Më tej, kur Xhaxhiu i...
Read morePërfaqësuesi i BE-së për dialogun Prishtinë-Beograd Miroslav Lajcak ka vlerësuar rolin pozitiv të Shqipërisë në rajon dhe faktorin stabilizues që ajo luan në Ballkanin Perëndimor, por dhe dialogun Kosovë-Serbi. Përmes...
Read moreKryeministri Edi Rama ka nënvizuar edhe njëherë rëndësinë e respektimit të masave të sigurisë, për të mos u kthyer sërish në fillim, apo për të mos u bërë akoma më...
Read more