Kreu i PD, Lulzim Basha ka shpalosur planin e tij për menaxhimin e situatës së koronavirusit, nëse do të ishte kryeministër. Basha thekson se gjëja e parë që ai do...
Read morePërmes një postimi në Facebook pak orë më parë kryeministri i vendit, Edi Rama ka dhënë një njoftim të rëndësishëm për liridaljen gjatë kësaj fundjave diktuar kjo nga situata e...
Read moreKreu i PD Durrësit Ferdinand Xhaferraj kërkon largimin e kryeministrit Edi Rama. Në një reagim në faqen zyrtare të PD, ai ka sulmuar qeverinë Rama se po falimenton me dashje...
Read morePak ditë më parë Gent Strazimiri një nga figurat komike të PD që përdorej kukull për stërvitje boksi në parlament ka sulmuar kreun e Urgjencës Kombëtare Skënder Brataj, duke postuar...
Read moreNënkryetari i LSI, Petrit Vasili, tha në një lidhje me “Skype” në emisionin “Real Story”, në News24, se qeveria po fsheh shifrat e vërteta të koronavirusit.Sipas tij, qeveria po fsheh...
Read moreGazmend Bardhi, akuzon qeverinë se ka dështuar me menaxhimin e situatës së pandemisë dhe këtë sipas tij e tregon dhe numri 66 mijë të larguar nga puna. Duke bërë dhe...
Read morePetrit Vasali deklaron se menaxhimi i krizës së COVID 19 në Shqipëri ka shumë mangësi. “Zëri i vetëm në këtë pandemi ka qënë kryeministri në mënyrë asimetrike. Të mos mbajmë...
Read morePas 6 javëve ndërprerje komisioni i posaçëm për reformën zgjedhore do të mblidhet online më 6 maj. Avokati dhe politikani, Spartak Ngjela, është pak optimist se do të kemi një...
Read moreKryebashkiakja në detyrë e Shkodrës, Voltana Ademi, akuzon Ministrinë e Shëndetësisë se po fsheh numrin e viktimave nga Covid-19. Në një lidhje me emisionin “Open” Ademi u shpreh se janë...
Read moreZv/kryeministri Erion Braçe ka publikuar kushtet në fasonerinë e Krujës ku shumë gra janë prekur nga koronavirusi. Braçe thotë se nuk do t’i kishte publikuar foto të tilla nëse një...
Read more