Monika Kryemadhi, shifrat e situatës për koronavirusin në Shqipëri janë abuzive dhe se qeveria ka mashtruar. Kryetarja e LSI tha në OPEN se viktimat më të mëdha do jenë nga...
Read moreNë Wc -në e tij moderne te Bledi Fevziut "Opinion" Sali Berisha foli për tenderin e blerjes së pajisjeve mjekësore dhe maskave të realizuar nga Ministria e Shëndetësisë. Berisha tha...
Read morePartia Demokratike vetëm sulmon qeverinë në lidhje me masat që ka ndërmarrë për përballimin e epidemisë së koronavirusit. Herë e sulmon për mungesën e tamponeve dhe testeve e herë për...
Read moreGazeta e Koha Jonë e Nikollë Lesit ka reaguar pas shkrimit të deputetit Myslim Murrizi i cili e akuzonte për mungesë integriteti. Në qëndrimin redaksional, gazeta shprehet se Nikoll Lesi...
Read moreNuk është lajm i ri thyerja e karantinës nga ana e presidentit të Shqipërisë Ilir Meta. E ka këtë privilegj kreu i shtetit. Madje akoma më shumë se aq! Meta...
Read moreKryeministri Edi Rama e ka nisur mëngjesin e sotëm me disa pamje mbreslënëse dhe tepër domethënëse nga Narta e magjishme e Vlorës. Teksa publikon fotot kryeministri bën të ditur se...
Read moreIsh-ministri i Shëndetësisë, Ilir Beqaj i qëndron idesë për ulje rrogash e pensionesh. I ftuar në emisionin “Kjo Javë” në News24, Beqaj komentoi propozimin që ngjalli reagime të shumta. Sa...
Read moreMonika Kryemadhi, ka zhvilluar sot një takim me biznesin fason, me të cilin ka ndarë shqetësimet e krijuara nga koronavirusi. Kryemadhi shkruan në “Facebook” se “sektori fason, sipërmarrësit dhe gjithë...
Read morePetrit Vasali nuk harron të bëjë lehjen e radhës falë rrjeteve sociale ku çdo gjë është falas. Sot me anë të një statusi në “Facebook” shkruan se kryeministri Edi Rama...
Read morePër arkeologun Neritan Ceka, Rama është kryeministri më fatkeq, pas tërmetit edhe korona i duhej. I ftuar nga Artur Zheji në RTV Ora ai tha se Rama e ka konceptuar...
Read more