The Story of Jesus - Albanian-Kosovar Version Historia e Jez... 0    0

Historia e jetës dhe Times e Jezu Krishtit Biri i Perëndisë). Sipas Ungjillit të Lukës. Versioni shqiptar kosovar. Perëndia ju bekoftë të gjithëve. (Përkthim nga Google anglisht në shqi...

Shqipet 1 views

Browse Media

PESHKIMI-NENUJOR - KANUD Emisioni Pasdite Ne Top-Channel 0    0

12/05/2010 Emisioni Pasdite Ne Top-Channel Genta Popa PESHKIMI-NENUJOR Klubi Aktiviteteve Nen Ujore Durres KANUD. Thoma Berberi, Erald Berberi, Xhani Koçi, Denis Simaku, Kristi Berberi

Shqipet 1 views

Peshkimi ne Dri 2012 0    0

Driton Maksuti.Gyner Muja dhe Fitim Baftiu

Shqipet 1 views